Skip to main content

Mitä syön päivässä (äitiyslomalla)

 Kaupallinen yhteistyö: Fitnessfirst

Pitkästä aikaa postaus siitä mitä syön päivän aikana. Tällä hetkellä elämäntilanteeni on erilainen kuin aiemmissa mitä syön postauksissa, sillä valmistan kaiken ruoan itse ja ruokailen pääasiassa kaikki ruoat kotona.

Aamupalani on jo vuosia ollut sama: kaurapuuroa marjoilla, pellavansiemenrouheella tai pellavansiemenöljyllä ja mango piltillä. Puuron kanssa juon myös teetä/kahvia ja syön yhden kauraleivän kananmunalla. Tänä aamuna join kahvia, jonka kanssa nautin myös pari palaa raakasuklaata.
Kahvin juonnista minulta kysytään paljon ja tällä hetkellä itse nautin sitä niin, että sekoitan hieman tavallista luomu suodatinkahvia  kofeiinittoman kahvin sekaan ja keitän kahvit moccamasterilla. Olen herkkä kofeiinille (katso postaus täältä), joten tämä sopii minulle hyvin. Joskus jos olen nukkunut erityisen huonosti niin kuin välillä pienen vauvan kanssa käy 😊,saatan juoda Dolce Guston laten. Aamupalalla otan myös monivitamiinin ja kalsiumin, sillä imetän vielä vauvaani.


Lounaalla söin pari perunaa ja härkis tomaatti kastiketta. Kasvisannos koostui paprikasta, kirsikkatomaateista ja kurkuista. Syön aina mahdollisuuksien mukaan lautasmallia apuna käyttäen. Lounaan valmistan edellisenä päivänä, koska vauvan kanssa en sitä aina ehdi valmistaa. Yleensä ulkoilemme juuri ennen lounasta, joten on mukava saada heti lämmin ruoka, kun tulemme lenkiltä.

Välipalat ovat minulle tärkeitä ja tänään söin omenan ja kauraleivän. Lisäksi join teetä. Iltapäivällä yritän välttää kofeiinia, jotta se ei häiritsisi nukahtamista illalla. Tämä Yogin tee on ollut suosikkini jo vuosia.


Päivälliseksi nautin gluteenitonta vispipuuroa ja kauraleivän itse tehdyn broilerin pihvin kanssa.

Iltapalaksi valitsin smoothien, appelsiinin, pari porkkanaa ja kaksi parapähkinää. Teen smoothien yleensä seuraavasti:

3dl marjoja
2 dl pinaattia/lehtikaalia
3rkl heraa/ 2 rkl seesaminsiemeniä
banaani
avokado
vettäTästä tulee iso satsi, jonka jaan mieheni kanssa 😊

Tämä on aikalailla peruspäiväni ruokailujen suhteen.

Iltapalan jälkeen juon myös iltateetä. Tämä Clipperin Sleep easy tee on suosikkini. Ennen nukkumaan menoa otan myös Puhdistamon magnesiumit ja Puhdas + probiootit.

💗 Jennikatja

Edellinen postaus:3 kuukautta synnytyksestä


Lue myös:

Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä