Skip to main content

Mitä syön kesälomalla?

On kesälomapostauksen aika. Katseltuani blogini luetuimpia postaukaia ovat mitä syön päivän aikana -tyyliset postaukset luetuimpien joukossa, joten ajattelin kirjoittaa postauksen kesäsyömisistäni.
Edelliset loma ja ruokailu postaukset löydät täältä (Mitä syön päivän aikana) ja täältä (What I eat in a day on a boat).

Kesälomani on melko pitkä, koska työskentelen päätoimisesti opettajana ravinto- ja hyvinvointivalmennuksieni ohessa. Mutta kesälomallani teen myös valmennus hommia, joten varsinaista pitkää kesälomaa minulla ei ole. Tämä on valintakysymys ja sopii minulle erittäin mainiosti, sillä rakastan valmennustyötä ja haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Kesäloma syömiseni eroaa hieman normaalista "talvi"- ja "arki"syömisestä siten, että syön vieläkin enemmän kasviksia ja marjoja sekä sokerisia herkkuja syön entistä vähemmän. Kesällä en juuri himoitse irtokarkkeja, leivonnaisia tai suklaata vaan korvaan ne tuoreilla marjoilla. Kesälläkin noudatan suurin piirtein normaalia ruokavaliotani eli syön 80% puhtaasti ja terveellisesti ja 20% herkuttelen. Tosin herkkuni eivät aina ole niitä perinteisiä sokeriherkkuja, mutta sattumiakin löytyy silloin tällöin ruokavaliostani. Olen sitä mieltä, että liian tiukat rajoitukset eivät toimi ja kehoa täytyy aina kuunnella. Jotenka jos reissulla himoitsen kahvilan juustokakkua, tilaan sen ja nautin siitä hyvällä omallatunnolla.

Lopuksi pieni huomautus, että vaikka olen raskaana, ruokavalioni on melkein samanlainen kuin normaalistikin. Lue lisää täältä. Katsotaanpas siis mitä olen tällä viikolla maanantaina syönyt..

Aamupala

Kaurapuuro marjoilla, vehnänalkioöljyllä ja mango piltillä. Tämän lisäksi söin gluteenittoman leivän ja keitetyn kananmunan.

Välipala (salin jälkeen)

Marjasmoothie, jossa pinaattia, heraa, banaani, vettä ja marjoja.

Lounas

Kanakeittoa ja teetä.

Välipala

Kirsikoita, mansikoita ja kaksi Lidlin kaurasydäntä hummuksella ja juustolla.


Päivällinen/iltapala

Vihersalaatti pussi, aurinkosalaattia, fetaa, kirsikkatomaatteja ja mandariinia. Lisäksi mangoa ja banaani.

Eroaako sinun loma syöminen muusta arki syömisestä?


💗 Jennikatja


Lue myös:


Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä