Skip to main content

Mikä verkkovalmennus sopisi juuri sinulle?

Muuta ruokavaliosi - voit muuttaa terveytesi ja siten jopa elämäsi!

Olen saanut kyselyitä verkkovalmennuksista liittyen siihen, mikä valmennus sopisi kullekin tiettyyn elämäntilanteeseen, joten ajattelin tässä lyhyesti esitellä valmennuksia. Olen laittanut kaikki valmennukset kampanjahintaan 19,90. Nyt siis kannattaa aloittaa terveempi elämä valmennukseni avulla!
Pari viikkoa sitten lanseerasin uuden verkkovalmennuksen Herkuttelijan ruokavalio. Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat saada makeanhimon hallintaan ja samalla aloittaa terveelliset elämäntavat.

Koko perheelle soveltuvat valmennukset: Arjen terveellinen ruokavalio ja Mom`s Comeback.

Kaikkein parhaimpia tuloksia asiakkaani ovat saavuttaneet yksilöllisen ravintovalmennuksen avulla, sillä valmennuksessa räätälöidään ruokavalio juuri asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin pohjautuen. Lisäksi tässä valmennuksessa auttaa tarjoamani tuki ja säännöllinen "seuranta".

Laihduttajan ruokavalio 


Tämä verkkovalmennus on ollut suosituin valmennukseni ja monet ovat onnistuneet pudottamaan painoa juuri tämän valmennuksen avulla.

Huono ruokavalio voi jättää aivot aliravituiksi ja aiheuttaa aminohappojen, tärkeiden vitamiinien ja mineraalien puutetta. Näistä puutteista seuraa usein vastustamaton himo runsashiilihydraattisiin välipaloihin, kuten kahvileipiin, suklaaseen ja makeisiin. Tässä valmennuksessa keskitytään ravitsemaan kehoa ravintorikkaalla ruoalla, jotta kehosi saa tarvitsemansa ravintoaineet ja mieliteot pysyvät kurissa.
Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat pudottaa painoasi ilman kaloreiden laskentaa. Noudata ohjelmaa 8 viikkoa tai niin kauan kunnes saavutat ihannepainosi. Tämä ruokavalio on suunniteltu niin, että painosi putoaa oikeassa tahdissa. Tämä valmennus ei ole nälkäkuuri vaan opettelet tekemään terveellisiä ruoka-aine valintoja. Opit syömään säännölisesti ja siinä sivussa painosi putoaa.
Tässä valmennuksessa jätämme kaikki ylimääräiset herkut pois (myös terveellisemmät vaihtoehdot), jotta saamme tuloksia nopeammin. 

Suolisto kuntoon ruokavalion avulla


Suoliston hoito on koko terveyden hoitoa, jonka avulla voidaan saavuttaa
  • parempi mieliala ja stressinsietokyky
  • paremmin toimivat aivot
  • parantunut ravintoaineiden saanti ja hyväksikäyttö
  • parempi ihon, hiusten ja kynsien kunto
  • parempi vastustuskyky

Ravinnon laadulla on ratkaiseva vaikutus siihen, ruokimmeko itsellemme hyödyllisiä vai haitallisia mikrobeja. Hyödylliset bakteerit auttavat meitä pysymään terveinä, mutta haitalliset bakteerit suurentavat alttiutta lihoa tai sairastua esimerkiksi diabetekseen.

Arjen terveellinen ruokavalio

Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat päästä eroon turvotuksesta, pudottaa muutaman kilon painoa sekä omaksua terveellisiä ruokailutottumuksia. Tämän valmennuksen ruokavaliota voit jatkaa niin kauan kuin haluat, sillä ohjelman avulla opit tekemään terveellisempiä ruoka-ainevalintoja. Näin omaksut pikku hiljaa terveellisemmät elämäntavat ja saavutat pysyviä tuloksia.
Olen päivittänyt tämän verkkovalmennukseni sisältämään myös sokerittomia jälkiruoka herkkuja.
Tässä ruokavaliossa sinun ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita ruokiasi vaan valitset valmiista ateriakokonaisuuksista mieleisesi. Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravinnerikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Kun opit syömään säännöllisesti aineenvaihduntasi tehostuu ja tunnet olosi energiseksi!
mansikat

Mom`s Comeback

Tämä ravintovalmennus on tarkoitettu kaikille äideille. Joko olet juuri synnyttänyt, lapsesi ovat taaperoikäisiä, kouluikäisiä tai vanhempiakin, tämä on juuri oikea ruokavalio sinulle. Äidillä on suuri rooli vastata perheen hyvinvoinnista. Monesti perheen ruokavalio on äidin ruokavalion kaltainen, joten äidin ruokavalion muutoksesta hyötyy koko perhe!
Tässä valmennuksessa keskitytään syömään puhdasta ja ravinnerikasta ruokaa. Lisäksi karsimme ruokavaliosta kaikki elimistössä tulehduksia aiheuttavat ruoka-aineet,
kuten valkoisen vehnän, sokerin, kovan rasvan ja alkoholin.
Tätä ruokavaliota voit noudattaa niin kauan kuin haluat, sillä tarkoituksena on muuttaa elintapoja terveellisemmäksi. Noudata ruokavaliota kuitenkin säännöllisesti ainakin neljä viikkoa. Neljä viikkoa on sopiva aika opetella tekemään terveellisiä valintoja ja muuttaa omia ruokailutottumuksia. Noudatettuasi tätä valmennusta neljän viikon ajan voit tuntea olosi kevyemmäksi ja energisemmäksi. Oikea, terveellinen ruokavalio kirkastaa mielen ja auttaa sinua jaksamaan kiireisessäkin arjessa.
Kuten moni äiti tietää, synnyttäneen naisen keho käy läpi monia muutoksia. Raskaus saattaa kuluttaa mm. naisen rautavarastoja kilpirauhashormoneja, mineraali- ja vitamiinitasoja. Puhumattakaan imettämisen aikaisista menetyksistä. Sen takia on erittäin tärkeää syödä ravintorikasta ruokaa ja näin huolehtia omasta hyvinvoinnista ja palautumisesta.
Moni nainen kiirehtii painonpudotuksen kanssa, mutta olisi kuitenkin hyvä tiedostaa, että liian tiukka ruokavalio ja kalorivaje saattavat vaikuttaa epäsuotuisasti äidin jaksamiseen sekä maidontuotantoon, jos äiti vielä imettää. Tämä ei siis ole oikea aika ryhtyä ihmedieeteille vaan sen sijaan tulisi syödä monipuolisesti ja ravintorikkaasti, jotta äiti sekä vauva saavat kaiken tarvitsemansa. Synnytyksestä palautuva nainen sekä pikkulapsiarkea elävä äiti tarvitsee oikeanlaista ravintoa, joka tukee hänen yleistä hyvinvointiaan ja jaksamistaan.
💗 Jennikatja

Edellinen postaus: Miten valmennukseni eroavat julkkisten valmennuksista?

Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

10 vinkkiä turvotuksen vähentämiseen