Skip to main content

Näin onnistut painonhallinnassa!

Tähän postaukseen olen koonnut yksinkertaisia vinkkejä, joiden avulla painonhallinta helpottuu.

1. Syö säännöllisesti. Syö 3-4 tunnin väliajoin ravitsevaa itse tehtyä kotiruokaa. Karsi suolaiset einekset ja pakatut ruoat.

2. Juo enemmän vettä. Yksinkertainen ja ilmainen juttu toteuttaa. Solusi kaipaavat nestettä. Virtsasi väri on tähänkin paras mittari. Vaalea virtsan väri kertoo, että olet juonut tarpeeksi.

3. Älä osta vierasvaralle herkkuja kotiin. Lopulta herkut päätyvät vain omaan vatsaan. Tällä tekosyyllä pystyy huijaamaan itseään loputtomiin.

4. Hanki uusi liikunnallinen harrastus tai aloita lenkkeily kaverin kanssa. Näin tuplaat mahdollisuutesi onnistua. Itse rakastan ystävien kanssa tehtyjä kävely/juoksu lenkkejä. Raitis ilma, liikunta ja rupattelu hetki hyvän ystävän kanssa on self carea parhaimmillaan ❤ Vaihda siis kahvittelu hetki reippaaseen ulkoiluun.

5. Ajattele, että tämä on viimeinen yrityksesi ja panosta terveellisiin elämäntapoihin kuurien sijaan.

6. Ajattele elämäntapamuutosta prosessina, jonka avulla saavutat paremman minäsi. Kun panostat hyvään ravintoon, liikkumiseen ja hyvään yöuneen, voit paremmin nyt ja aina.

7. Iloitse pienistäkin saavutuksista. Jos olosi on virkeämpi ja housut eivät purista niin kuin ennen, on aika onnitella itseään! Mitä siitä jos vaaka näyttää samaa lukemaa kuin ennen? Pääasia on, että energiatasosi ovat parantuneet ja viskeraalinen rasva vyötäröltä on vähentynyt.

8. Loppujen lopuksi onnistuminen riippuu omasta halusta ja tahdonvoimasta onnistua. Ravintovalmentaja tsemppaa, ohjeistaa ja tukee mutta sinun itse on tehtävä se työ! Haluatko voida paremmin ja elää pidempään? Ikinä ei ole myöhäistä aloittaa ja joka päivä on uusi mahdollisuus onnistua.

Painonhallinnan ja laihduttamisen tueksi olen suunnitellut Laihduttajan ruokavalion, joka auttaa sinua pudottamaan ylimääräiset kilot terveellisen ruokavalion avulla. Tämä verkkovalmennus on ylivoimaisesti suosituin valmennuksistani, sillä ohjelman avulla on saavutettu hyviä tuloksia! Tämä valmennus tammikuun ajan kampanjahintaan vain 19,90.
Alla lisäkuvaus tästä verkkovalmennuksesta:

Huono ruokavalio voi jättää aivot aliravituiksi ja aiheuttaa aminohappojen, tärkeiden vitamiinien ja mineraalien puutetta. Näistä puutteista seuraa usein vastustamaton himo runsashiilihydraattisiin välipaloihin, kuten kahvileipiin, suklaaseen ja makeisiin. Tässä valmennuksessa keskitytään ravitsemaan kehoa ravintorikkaalla ruoalla, jotta kehosi saa tarvitsemansa ravintoaineet ja mieliteot pysyvät kurissa.
Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat pudottaa painoasi ilman kaloreiden laskentaa. Noudata ohjelmaa 8 viikkoa tai niin kauan kunnes saavutat ihannepainosi. Tämä ruokavalio on suunniteltu niin, että painosi putoaa oikeassa tahdissa. Tämä valmennus ei ole nälkäkuuri vaan opettelet tekemään terveellisiä ruoka-aine valintoja. Opit syömään säännölisesti ja siinä sivussa painosi putoaa.

Olkoon tämä vuosi onnistumisen vuotesi!

💗 Jennikatja

Edellinen postaus:Miten valmennukseni eroavat julkkisten valmennuksista?

Lue myös:

💗Mikä suolistoamme vaivaa?
💗10 vinkkiä turvotuksen vähentämiseen
💗Painonhallinnan kulmakivet
💗Hyvinvoinnin kulmakivet

Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä