Skip to main content

5 vinkkiä kevyempään oloon


Kesä on pian täällä ja monia kiinnostavat kevennys-aiheet, joten tässäpä pitkästä aikaa vinkki -postaus.

Viisi vinkkiä kevyempään oloon:

1. Aloita päivä aina aamiaisella. Tutkimusten mukaan painonhallinta onnistuu henkilöillä helpoiten, jos he nauttivat runsaan aamupalan. Hyviä aamupala esimerkkejä ovat

kaurapuuro marjoilla ja pellavansiemenrouheella
täysjyväruisleipä keitetyllä kananmunalla
vettä, teetä/kahvia

TAI

vähäsokerista granolaa/mysliä+ luonnonjugurttia + marjoja
täysjyväruisleipä kalkkunaleikkeleellä
vettä, kahvia/ teetä

Aamupalan lisäksi syö lounas 3-4 tunnin kuluttua aamupalasta. Tukevan ja terveellisen lounaan syöminen edistää myös painonhallintaa.

2. Kokeile kevyempää treeni -viikkoa, jonka aikana lasket kehon kortisolitasoja. Tämä on tärkeää erityisesti, jos elät stressaavaa aikaa. Tällä viikolla voit liikkua kevyemmin esimerkiksi kävellen,pyöräillen, pihatöitä tehden tai venytellen/joogaten. Liian kuormittava liikunta nostaa kehon kortisolitasoja entisestään ja tämä voi hidastaa painonlaskua. Kevyemmmällä treeniviikolla lasket kehon kuormitusta ja kehon turvotuskin voi näin ollen vähentyä. Kokeile myös rentoutua saunassa ja avata kehon jumikohtia putkirullan tai fascia-pallon avulla. Näin nesteet pääsevät paremmin kiertämään kehossa. Ennen kaikkea rakasta ja helli kehoasi 💗

3. Kiinnitä huomiota hiilihydraatin lähteisiin. Korvaa huonot "höttö" hiilihydraatit, kuten valkoinen riisi, vehnäjauho, pasta, leivonnaiset, herkut paremmilla hiilihydraateilla, kuten hedelmillä,marjoilla, täysjyväpastalla, täysjyväriisillä. Tsekkaa myös tuotteiden pakkausselosteet ja jätä kauppaan tuotteet, joissa on paljon sokeria ja tyydyttynyttä rasvaa.

4. Kasaa lautasellesi mahdollisimman monta väriä. Kasvikset auttavat sinua terveemmän elämän pariin ja auttavat myös painonhallinnassa. Eat the rainbow -onkin hyvä ohje.

5. Kokeile yrttiteetä esimerkiksi inkivääri- ja piparminttuteetä. Molemmat yrtit helpottavat ruoansulatusta ja voivat näin ollen helpottaa turvotuksen tunnetta. 

Huomasithan Kevyemmin kohti kesää- verkkovalmennukseni (kampanjahintaan 14,90€)

Mitä se pitää sisällään? 

Kevyemmin kohti kesää -verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat keventää oloasi kesää varten. Valmennus kestää neljä viikkoa ja sen päätavoite on karsia hiilihydraatteja ja lisätä proteiinin määrää ruokavaliossa. Lisäksi valmennuksen avulla pääset eroon turvotuksesta ja olosi kevenee ilman nälän tunnetta. Tässä valmennuksessa saat vhh-ravinto-ohjelman sekä kehonpainotreeni ohjelman (video + kirjalliset ohjeet). Saat ladattua materiaalit käyttöösi heti tilattuasi tuotteen.
Olen suunnitellut Kevyemmin kohti kesää- valmennuksen pohjautuen hiilihydraattien rajoittamiseen järkevällä tavalla. Tässä valmennuksessa siis suosimme hyviä hiilihydraatteja, kuten marjoja, hedelmiä, kasviksia ja jonkin verran täysjyväviljatuotteita. Sen sijaan vältämme huonoja "höttö" hiilihydraatteja, kuten vaaleaa leipää, leivonnaisia, makeisia, limppareita.

Valmennuksessa saat

  • vhh-ruokavalion
  • reseptejä
  • treeniohjelman
  • laihdutusvinkkejä
  • pääsyn suljettuun facebook-ryhmään
Voit tilata sen täältä.

Mukavaa kevään jatkoa!

💗 Jennikatja

Edellinen postaus:Arjen pienet onnen hetket

Lue myös:

Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä