Skip to main content

Mitä minulle kuuluu juuri nyt?


Tällaisia mietteitä minulla on juuri tällä hetkellä ...

-Vauvani on jo 5kk. Niin kiitollinen hänestä 💗

-Odotan innolla tulevaa jalkapallo kautta sillä edellinen jäi väliin raskauden vuoksi. Kuntoa olen yrittänyt kohottaa huomioiden rikkinäiset yöunet 😃

-Ihanaa, että kevät on tulossa. Pitkän pimeän syksyn ja talven jälkeen olen niin kovasti kaivannut aurinkoa. Olen ehdottomasti kevät-ihminen ☀️

-Olen palannut ravitsemustieteen opintojen pariin, sillä opiskelu on minulle omaa aikaa vauva-arjen keskellä. Olen aina ollut ahkera opiskelemaan, joten en osaa olla ilmankaan 😃

-Valmentaminen on myös tuonut kaivattua vaihtelua kotona oloon, joten olen hyvin kiitollinen, että näitä töitä on riittänyt.

-Päätin jatkaa kotona oloa ainakin tämän vuoden loppuun. En raaskisi viedä tyttöä vielä syksyllä hoitoon, vaikka vanhempainvapaa loppuu kesällä. Näin toimin myös esikoisen kohdalla.

- Tuntuu, että elämä vain paranee vuosi vuodelta. Tunnen olevani elämäni kunnossa, vaikka "ruuhkavuodet" ovatkin päällä. Oikeastaan en pidä yhtään tuosta ruuhkavuodet termistä, koska se on niin negatiivisen kuuloinen sana. Kukin elää tätä elämänvaihetta omalla tyylillään ja oman hyvinvointinsa eteen voi tehdä erilaisia asioita. Ei äidit ole olosuhteidensa orjia 😄 En koe, että oma elämänlaatu olisi huonompaa näinä aikoina kuin ennen lapsia. Elämä on jatkuvaa muutosta ja siihen pitää vain sopeutua. Positiivinen asenne auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

💗Jennikatja


Lue myös:
Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä