Skip to main content

Esittelyssä minä

Blogini on saanut paljon uusia lukijoita, joten ajattelin hieman esitellä itseäni.
Aloin kirjoittamaan blogia 2017 (tässä linkki ensimmäiseen postaukseeni) kun sairastuin keuhkokuumeeseen. Halusin jakaa tietoa siitä, kuinka itse selvisin kyseisestä taudista. Se, joka on sairastanut keuhkokuumeen tietää, miten kavala tauti se on. En ole eläessäni ollut niin kipeä. Tämän lisäksi minua kiinnosti myös muut hyvinvointiin liittyvät asiat, sillä olin opiskellut Personal traineriksi. Ajattelinkin jakaa treenejä ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Aluksi kirjoitin englanniksi, koska viimeistelin samalla Filosofian maisterin opintojani englannin kielen laitoksella. Blogin kirjoittaminen auttoi gradun kirjoittamisessa. Vähitellen blogini lukijamäärät kasvoivat ja minulta alettiin pyytämään personal trainer palveluksia, joten perustin oman toiminimen ja tein pt ja ravintovalmennus hommia opettajan työn ohessa. Samalla minua alkoi kiinnostamaan enemmän ravintopuolen asiat, joten opiskelin tätä alaa lisää. Ensiksi opiskelin Paula Heinosen kursseja ja sitten erikoistuin ACE Fitneksellä Fitness Nutrition Specialistiksi. Nälkä kasvoi syödessä, joten ilmoittauduin avoimeen yliopistoon ja aloitin ravitsemustieteen opinnot. Minullahan on myös opettajan pedagoginen pätevyys, joten tuntui luonnolliselta jatkaa opintoja yliopistotasolla. Samaan aikaan minulta pyydettiin blogi kirjoituksia suomeksi, joten muutin blogini kielen kokonaan suomeksi.

Tämän reilun kahden vuoden blogi urani aikana olen saanut toisen lapseni, matkustellut paljon, tehnyt kahta eri työtä ja pelannut aktiivisesti jalkapalloa. Yritykseni toiminta on laajentunut ja näin ollen teen yhteistyötä kahden kuntosalin kanssa ja luennoin joka viikko ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Haaveenani on opiskella lisää ravitsemusta, sillä tällä alalla voi aina kehittyä ja koen, että minulla on enemmän annettavaa, kun opiskelen jatkuvasti. Hienointa tässä työssä on ollutkin jakaa omaa tietoaan ja näin ollen parantaa ihmisten hyvinvointia. On upeaa nähdä asiakkaiden terveydentilan parantuvan!

Tällä hetkellä olen siis äitiyslomalla opettajan töistä ja teen yritykseni hommia vauvan ehdoilla, sillä perhe ja oma hyvinvointi on aina minulla ykkös prioriteettina. Jatkan blogin kirjoittamista, vaikka teen tätä täysin harrastepohjalta ja tämä vie aika paljon aikaani. Niin kauan kuin tämä tuntuu mieluisalta, en halua tätä lopettaa. Lisäksi olen saanut hyvää palautetta, että vinkkini ovat auttaneet painonhallinnassa. Tässä ollaan juuri asian ytimessä. Pienillä muutoksilla voi oikeasti saada isoja terveyshyötyjä aikaiseksi.

Nyt haluisinkin kysyä, että olisiko sinulla jotakin postaus ehdotuksia, josta haluaisit minun kirjoittavan?

💗 Jennikatja


Lue myös:


Comments

  1. Kiitos avoimuudesta! Jään seuraamaan blogia mielenkiinnolla. Itsekin terveysongelmista johtuen, kiinnostaisi suuntautua terveysalan pariin. Olen jo pitkään haaveillut oman kuntosalin avaamisesta, mutta se saa vielä hetken odottaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ❤ Pikku hiljaa ne asiat aina järjestyvät 👍

      Delete

Post a Comment

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä