Skip to main content

Aivoja buustaava ruokavalio

Olen solminut tänä kesänä uusia yhteistöitä ja sen vuoksi kehittelin uuden verkkovalmennuksen, Aivoja buustaava ruokavalio. Tässä postauksessa esittelen sen myös teille. Muut verkkovalmennukseni ovat vielä tämän viikon tarjouksessa blogini lukijoille hintaan 19,90€ koodilla blogi. Löydät ne täältä.

Aivoja buustaava ruokavalio

Aivoja buustaava ruokavalio


Miten tulisi syödä, jotta aivot saisivat mahdollisimman parasta polttoainetta? Tässä valmennuksessa keskitymme lisäämään aivojen terveyttä ja parantamaan keskittymiskykyä ja energistä olotilaa.

 Tämä valmennus kestää neljä viikkoa. Voit jatkaa valmennusta kauemminkin, sillä se perustuu ravitsemussuosituksiin. Neljä viikkoa on juuri hyvä aika opetella tekemään terveellisiä valintoja ja muuttaa omia ruokailutottumuksia parempaan suuntaan. Oikea, terveellinen ruokavalio kirkastaa mielen ja auttaa sinua jaksamaan kiireisessäkin arjessa. Neljän viikon jälkeen mahdollinen aivosumu on poissa, olosi on energisempi ja pystyt keskittymään opiskeluun paremmin. Voit toki jatkaa tätä ruokavaliota pidempäänkin, mutta neljä viikkoa on minimi aika, jotta näet tulokset.

Minkälaista ruokaa aivosi rakastavat? Aivojen kuiva-aine koostuu n. 60 % :sti rasvoista, joten tässä valmennuksessa keskitymme antamaan aivoille hyviä rasvan lähteitä. Kiinnitämme huomiota  myös suoliston kuntoon, sillä viime vuosina tutkimukset ovat osoittaneet suoliston bakteerikannan suuren merktyksen aivojen toiminnalle. Valmennuksessa sen sijaan eliminoimme transrasvat, jotka saattavat olla haitaksi aivojen toiminnalle.

Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse ostaa kalliita ravintolisiä. Kaikki peruselintarvikkeet löydät lähikaupasta. 

Lisäksi ateriavaihtoehtojen elintarvikkeet ovat edullisimmista päästä, joten tämän valmennuksen pystyt toteuttamaan pienemmälläkin budjetilla.

Valmennus sisältää:

  • aivoja hellivän ja energiaa antavan ruokavalion
  • runsaasti ateriaesimerkkejä, josta valitset mieluisasi
  • reseptejä
  • suljetun facebook-ryhmän
  • sopii myös, jos noudatat maidotonta tai gluteenitonta ruokavaliota
  • vinkkejä suoliston hyvinvoinnin lisäämiseen
  • ruokia ei tarvitse punnita, eikä myöskään laskea kaloreita
Tilaa valmennus täältä hintaan 25 €.

💗 Jennikatja

Edellinen postaus: Kesälomalla vauvan kanssaComments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä