Skip to main content

Mitä minulle kuuluu juuri nyt ja syksyn uudet tuulet


Syksy on saapunut kovaa vauhtia ja ajattelin kirjoittaa hieman siitä, mitä tämä syksy tuo tullessaan. Syksy on monelle uuden aloittamisen aikaa ja näin se on osittain minullekin. Kuten moni jo tietää, niin saan toisen lapseni lokakuussa ja elämäni ja osa arkirutiineista muuttuu sen myötä. Olen ollut äitiyslomalla jo muutaman viikon ja silläkin saraa päivieni sisältö on hieman erilainen kuin aiemmin.


Olen nauttinut näistä viimeisistä arkirutiini viikoista, koska tiedän, että pian alkaa ihan erilainen arki vauvan ehdoilla. Arkirutiinit ovat pysyneet melko samanlaisina myös äitiyslomalla, sillä siitä pitää huolen tokaluokkalainen poikani. Koulu rytmittää siis edelleen arkeamme mukavasti. Minusta on ihanaa olla kotona huolehtimassa pojan aamutoimista ja myös olla vastaanottamassa häntä koulusta. Elämäni pieniä iloja 💗

 Olen myös yrittänyt ulkoilla kivun sallimissa rajoissa raittiissa syysilmassa ja fiilistellyt syksyä. Vaikka olenkin enemmän kevät ja kesä ihminen, rakastan myös raikkaita syysaamuja 💗 Raittiissa syysilmassa lenkkeilyssä on jotain todella nautinnollista. On ihana palata "aamu reippailun" jälkeen kotiin ja juoda rauhassa kahvia tai teetä. Rakastan hiljaista kotia ja näitä omia hetkiä, jolloin saan olla yksin omien ajatusteni kanssa. Pystyn näin valmistautumaan tulevaan paljon paremmin. Eikös siitä juuri äitiyslomassa ole kyse? Antaa äidille omaa aikaa levätä ja valmistautua synnytykseen. Pieniä nautintoja, joista otan kaiken irti.

Miten viimeinen raskauden kolmannes on sujunut?

Tässä vaiheessa liitoskivut ovat ottaneet liikkumisestani vallan, joten olen liikkunut kehoani kuunnellen eli pääasiassa vain venytellen. Yritän elää mahdollisimman normaalia arkielämää ja pitää mielen positiivisena, vaikkei se aina helppoa olekaan kun on tottunut olemaan hyvin aktiivinen normi arjessa. Kaikenlainen liikkuminen on sitten vaihtunut huilailuun, opiskeluun ja kirjojen lukemiseen. Myönnän kyllä, että odotan todella kovasti sitä, että saan kroppani taas vain omaan käyttöön ja pääsen aloittamaan liikunnan harrastamisen kevyillä vaunulenkeillä.

Mitä blogilleni tapahtuu lokakuussa?

Jatkan bloggaamista vauvan synnytttä, mutta postailen omaan tahtiin. Olen kirjoittanut muutaman postauksen varastoon ja sen jälkeen saatan postailla hieman harvemmin. Riippuen vähän siitä, miten arki lähtee rullaamaan. En siis aio ottaa stressiä mistään aikatauluista. Olen oppinut olemaan armollisempi itselleni ja en vaadi liikoja. Bloggaaminen on tavallaan mukava harrastus ja juttujen aiheet nousevat itsestään opintojen ja hyvinvointivalmennusten kautta. 

Ihanaa syksyä kaikille!


💗 Jennikatja

Edellinen postaus: Pieni päätös päivässä

Lue myös:Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä