Skip to main content

Mitä tehdä loman jälkeiselle turvotukselle?Lomat on monella jo pidetty ja on aika palata arjen touhuihin ja aikatauluihin.

Hyvin monella kesä on ollut vapaata "aikaa" myös syömisestä ja herkuttelu saattaa näkyä kasvoilla ja tuntua kiristävinä vaatteina. Jos sinulle on käynyt näin, ei huolta. Yleensä tällainen lyhyt herkuttelu on kerännyt nestettä kehoon ja kun palaat terveellisten ruokien pariin, pitäisi painon pudota takaisin. Suosittelen lukemaan aiemman postauksen aiheesta 10 vinkkiä turvotuksen vähentämiseen. Normaalipainoisen ihmisen lihoessa myös rasvakudos kasvaa ja alkaa erittämään aiempaa enemmän leptiiniä. Leptiini on siis rasvakudoksen tuottama hormoni ja se viestii aivoille kylläisyyden tunteesta. Kun leptiiniä erittyy enemmän painon noustessa, näläntunne vaimenee jossain määrin, minkä takia ihminen jonkin ajan kuluttua laihtuu ja näin rasvakudos ja leptiinitaso alenee uudestaan. Leptiini toimii siis eräänlaisena painotermostaattina. Elimistö on siis äärimmäisen fiksu, jos sen viestejä kuunnellaan ja noudatetaan. Jos paino kuitenkin jojoilee edes takaisin ja ylipainoa on kertynyt paljon vuosien varrella, leptiini ei enää toimi normaalisti. Tällöin puhutaankin leptiiniresistenssistä. Valitettavasti leptiiniresistenssin palauttaminen normaaliksi vie aikaa.

Mitä jos näin käy tai loman jälkeinen turvotus ja kertyneet kilot istuvat tiukassa? Joskus pieni buusti ulkoapäin on paikallaan...Verkkovalmennuksistani Kolmen viikon hyvinvointi dieetti tai  Laihduttajan ruokavalio voisi tarjota tällaisen tehokkaan buustin. Viimeisimpien tutkimusten mukaan tehokas ja pysyvä painonmuutos näyttäisi vaativan, että ihminen aloittaa laihtumisen kiinnittämällä huomiota suolistoonsa. Näin ollen tulisi syödä hyviä suolistobakteereja hyödyttäviä ruokia, jotka samalla tappavat kylläisyysviesteihin vaikuttaneet väärät bakeerit. Molemmissa verkkovalmennuksissani ruokitaan hyviä suolistobakteereja ja samalla eliminoidaan "vääränlaisia" bakteereja, jotka mm. rakastavat sokerisia herkkuja. Kun saamme eliminoitua vääränlaiset bakteerit kehostamme, on helpompi vastustaa mielitekoja ja keho alkaa kaipaamaan laadukasta ravintoa.

Kolmen viikon hyvinvointi dieetti ja Laihduttajan ruokavalio verkkovalmennukset pohjautuvat terveellisten elämäntapojen opetteluun ja auttavat kehoa palauttamaan normaalin aineenvaihdunnan, mikä edistää painonpudotusta. Nämä valmennukset ovat olleet hyvin suosittuja juuri helppojen ohjeiden vuoksi ja siksi, että ne antavat sinulle tietyt raamit, joiden mukaan koostat ruokavalion ilman tiukkoja sääntöjä. Molemmat valmennukset nyt kampanjahintaan 14,90 €.

Mitä eroa näillä valmennuksilla on?

Jos kaipaat vain pientä freesausta suosittelen kolmen viikon hyvinvointi dieettiä. Kolme viikkoa on hyvä aika opetella terveellisempää arjen ruokavaliota ja takaan, että jo siinä ajassa huomaat muutoksia olossasi.
Jos sinulla on enemmän painoa pudotettavana ja kunnianhimoisemmat tavoitteet, suosittelen Laihduttajan ruokavaliota.

Molemmat ruokavaliot pohjautuvat terveellisiin ateriavaihtoehtoihin ja kummassakaan ei tarvitse laskea kaloreita. Valitset vain mieleiset ateriakokonaisuudet.
Molemmissa ruokavalioissa karsimme

alkoholin
valkoiset vehnäjauhot
sokerin
lisäaineet
kovan rasvan
prosessoidut ruoat

Jo näillä saamme "ihmeitä" aikaan ja keho alkaa voida paremmin.

Alla lisätietoa näistä valmennuksista:

Kolmen viikon hyvinvointi dieetti


Mitä kolmen viikon aikana tapahtuu?
-opetellaan hyviä ruokailutottumuksia
-kevennetään ruokavaliota kolmeksi viikoksi
-laitetaan nesteet liikkeelle
-luovutaan epäterveellisistä ruoka-aineista
-ruokitaan kehoa ravintorikkaalla ruoalla
-irrottaudutaan sokerista,lisäaineista ja valkovehnäjauhotuotteista
Kannustan ihmisiä tekemään pysyviä elintapamuutoksia ja siksi vieroksun sanaa dieetti. Kuitenkin tämä dieetti ei ole mikään muotidieetti vaan sen avulla pääset hyvään alkuun kohti terveellisiä elintapoja.

Laihduttajan ruokavalio

Laihduttajan ruokavalion kesto on noin 8 viikkoa tai voit noudattaa ohjelmaa niin kauan kunnes saavutat ihannepainosi. Tämä ruokavalio on suunniteltu niin, että painosi putoaa oikeassa tahdissa. Tämä valmennus ei ole nälkäkuuri vaan opettelet tekemään terveellisiä ruoka-aine valintoja. Tässä valmennuksessa on aluksi karsittu herkut ja jälkiruoat. Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravintorikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Ennen kaikkea opit syömään säännölisesti ja siinä sivussa painosi putoaa.

Lisää terveysvinkkejä ja inspiraatiota löydät instagramistani @jennikatja

💗 Jennikatja

Edellinen postaus: Lomapostaus Saimaalta

Lue myös:


Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä