Skip to main content

Lomapostaus Saimaalta

Ollaan viimeinkin päästy viettämään koko perheen lomaa ja lähdettiinkin heti ajelemaan veneellä kohti Kuopiota. Oltiin reissussa veneellä viikko ja se teki todella hyvää. Veneellä ollessa pääsee lomafiilikseen täysin ja pystyy unohtamaan tekemättömät askareet. Lisäksi rakastan liikkua luonnossa ja jo siksikin veneellä olo on ihanaa: saa olla ulkona ja saa raitista ilmaa 24/7. Myös meidän poika on fiiliksissään näistä reissuista. Häntä kun ei saisi veneeltä pois millään 😀 Mitäs me sitten veneellä puuhaillaan? Pääasiassa uidaan, saunotaan, kävellään metsässä, marjastetaan, syödään hyvin, kalastetaan, luetaan, rentoudutaan ja vietetään aikaa yhdessä. Veneily on mukava harrastus ja siihen jää helposti koukkuun. Veneillessä myös tapaa mukavia ihmisiä ja pääsee tutustumaan aivan mahtaviin "salaisiin" paikkoihin siis erilaisiin saariin, joihin ei ilman venettä pääsisi.

Tässä muutamia kuvia matkaltamme.

Erämökki

Pieni virran varrella oleva kävelyreitti

Ihana auringon nousu Saimaalla

Yksi monista vanhoista kanavista

Näköalapaikalla kesken mustikoiden keruun 

Mustikkasato jää tänä vuonna pieneksi
Minulla on aina kumpparit ja joogamatto mukana, jotta voin tehdä omia treenejä.
Aamujoogan aika laiturilla.


Pieni helmi löytö keskeltä Saimaata
Täytyy muuten sanoa, että on aika vapauttavaa olla ilman minkäänlaisia aikatauluja ja jatkaa matkaa eteenpäin kuin siltä tuntuu. Olen kesälomalla ollut jo jonkin aikaa mutta on eri asia lomailla koko perheen kanssa kuin viihdyttää lasta yksin koko loma... Kotona on kuitenkin arjen rutiinit, pyykinpesut, ruoanlaitot ja muut projektit hoidettava. Veneilemässä ei tarvitse huolehtia paljoa siivouksesta eikä muistakaan velvollisuuksista kunhan suunnittelee ja pakkaa eväät huolella. Meidän veneessä mahtuu hyvin koko perhe nukkumaan, siinä on vessa ja pieni keittiö. 

Mitä tulee omaan raskauteen niin raskausaika menee vauhdilla ja nyt sitä ollaan jo viimeisellä kolmanneksella. Vieläkin on vaikea uskoa, että parin kuukauden päästä meillä on taas pieni vauva ❤ Olossa on sen verran tapahtunut muutoksia, että minulle on alkanut tulla liitoskipuja, jotka ovat hieman hidastaneet tahtia. Kipu tuntuu nivusissa, jos päivän aikana on ollut rasitusta mm. on ollut paljon jalkojen päällä. Liikkumista ei ole onneksi kokonaan tarvinnut lopettaa. Olen kävellyt päivittäin, joogannut ja käynyt salilla 2-3 kertaa viikossa. Tietenkin vauhti on hidastunut paljon mutta minulle on tärkeää, että pystyn säännöllisesti ulkoilemaan.

Olisi ilo, jos tapaisimme myös Instagramissa @jennikatjaComments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä