Skip to main content

Mitä vuosi 2019 toi tullessaan?


Pian on aika rauhoittua joulun viettoon rakkaimpien kanssa mutta sitä ennen pieni katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen...


Tämä vuosi on ollut hieno vuosi, sillä blogini suomenkielinen lukijamäärä on kasvanut huimasti alettuani kirjoittamaan suomenkielisiä postauksia. Lisäksi tänä vuonna olen tehnyt paljon yksilöllisiä ravintovalmennuksia, valmentanut myös etänä verkkovalmennusten avulla, pitänyt sadoille ihmisille ravintoluentoja, aloittanut yhteistyön kahden kuntosalin kanssa ja ennen kaikkea olen saanut ihmisiä voimaan paremmin. Siksi juuri tätä työtä niin intohimoisesti teenkin: jotta saisin ihmiset valjastamaan sen hyvän energian ja hyvinvoinnin, joka meissä kaikissa piilee.

Lisäksi tänä vuonna olen saanut elämäni toisen ihmeen: rakkaan tyttäreni 💗 Tämän vuoksi blogini sisältöön tuli tänä vuonna myös raskauteen ja synnytykseen liittyviä asioita. Koin, että minun on luonnollista kirjoittaa myös niistä aiheista, joita itse käyn läpi. Raskauteen ja synnytykseen liittyvät postaukset löydät alta. 


Ensi vuonna luvassa on lisää hyvinvointiin ja ravintoon liittyviä postauksia. Päivittelen blogia taas tuttuun tapaan kerran viikossa viikonloppuisin.

Tulossa seuraavana tässä blogissa:

💗Miten valmennukseni eroavat julkkisten valmennuksista?
💗 Uuden toivotun verkkovalmennuksen lanseeraus: Herkuttelijan ruokavalio
💗Näin onnistut painonpudotuksessa!
💗Suoliston hyvinvointi part 2
💗 Mitä margariinia tulisi valita?


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

💗 Jennikatja


Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä