Skip to main content

Vain kolme viikkoa aikaa tehdä muutoksia?


Eikö tammikuu tuonut toivottuja tuloksia? Kiinnostaako sinua kolmen viikon kevennys startti? Kolme viikkoa on lyhyt aika sitoutua pieneen elämäntapamuutokseen mutta sen avulla pystyy saavuttamaan hyviä tuloksia!
 Tässä postauksessa esittelen Kolmen viikon hyvinvointi valmennuksen, joka on erinomainen ja helppo valmennus kiireisen arjen keskellä.


Kolmen viikon hyvinvointi valmennus

Tämä ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat freesimmän ja kevyemmän olon. Kolmen viikon aikana pääset eroon turvotuksesta ja opettelet tekemään terveellisempiä ruoka-ainevalintoja. Valmennus sisältää painonhallinta vinkkejä, reseptejä ja valmiita ateriavaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Valmennus nyt kampanjahintaan 14,90 €.

Mitä kolmen viikon aikana tapahtuu?

-opetellaan hyviä ruokailutottumuksia
-kevennetään ruokavaliota kolmeksi viikoksi
-laitetaan nesteet liikkeelle
-luovutaan epäterveellisistä ruoka-aineista
-ruokitaan kehoa ravintorikkaalla ruoalla
-irrottaudutaan sokerista,lisäaineista ja valkovehnäjauhotuotteista
Valmennus pohjautuu terveellisten elämäntapojen opetteluun, joten tämä valmennus ei ole muotidieetti.Tämän valmennuksen avulla pystyt saavuttamaan pysyviä tuloksia. 
Kolme viikkoa on juuri sopiva aika omaksua terveellisiä ruokailutottumuksia ja ottaa ensi askeleet kohti terveempää elämää! Jo kolmen viikon aikana huomaat olossasi tapahtuneet muutokset. Tämän jälkeen et enää halua palata entisiin ruokailutottumuksiisi.

Kaikissa valmennuksissani on tarkoitus keskittyä saamaan enemmän energiaa ja jaksamista arkeen. Tekemällä hyviä ruoka-ainevalintoja energiatasot kohoavat kuin itsestään. Näin käydessä todennäköisemmin saa itsestä enemmän irti ja saa aikaiseksi lähdettyä lenkille/jumpalle. Tämä taas vaikuttaa unen laatuun positiivisesti ja syntyy positiivinen kehä. Kun olet saanut ruokavalion, levon ja liikunnan harrastamiseen hyvään balanssiin, huomaat olevasi kuin uusi ihminen!
💗 Jennikatja

Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä