Skip to main content

Verkkovalmennukset

Tältä sivulta löydät tietoa verkkovalmennuksistani.

Nutrition programmes also available here in English. Healthy Eating Basic and Healthy Eating Individual programmes are designed for permanent weight loss and adapting healthy life style habits. 

LAIHDUTTAJAN RUOKAVALIO

Laihduttajan ruokavalio -ravintovalmennus fiksaa ravitsemustottumuksesi kuntoon painonpudotuksen tueksi. Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat pudottaa painoasi ilman kaloreiden laskentaa. Ruokavalio on suunniteltu niin, että painosi putoaa oikeassa tahdissa. Tämä valmennus ei ole nälkäkuuri vaan opettelet tekemään terveellisiä ruoka-aine valintoja! Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravintorikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Opit syömään säännöllisesti ja siinä sivussa painosi putoaa! Kesto 4-6 viikkoa.

Voit tilata valmennuksen täältä.

ARJEN TERVEELLINEN RUOKAVALIO

Arjen terveellinen ruokavalio -ravintovalmennus on tarkoitettu pieneen painonpudotukseen ja terveellisten ruokailutottumusten opetteluun. Saat terveysvinkkejä pysyvään painonpudotukseen, terveellisen ruokavalion ilman kalorien laskentaa, terveellisiä ja maistuvia reseptejä, vaihtoehtoja terveelliseen herkutteluun sekä vinkkejä palauttavaan uneen sekä siihen, miten päästä eroon sokerista. Valmennuksen avulla omaksut terveelliset elämäntavat ja saat pysyviä tuloksia. Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravinnerikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Kun opit syömään säännöllisesti aineenvaihduntasi tehostuu ja tunnet olosi energiseksi! Kesto 4-6 viikkoa.

SALITREENAAJAN RUOKAVALIO

Ravitsemus on tärkeässä asemassa optimaalisten tulosten saavuttamisessa! Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat tukea saliharjoittelua ravinnon avulla ja omaksua terveellisiä ruokailutottumuksia. Tämä valmennus sopii henkilöille, jotka käyvät aktiivisesti salilla (2-4 kertaa viikossa) ja joiden pääpaino treenaamisessa on lihasvoiman kasvattaminen/ylläpito tai kehonmuokkaus. Tämä valmennus sopii myös, jos harrastat salilla treenaamista sekä kestävyysliikuntaa. Valmennus ei kuitenkaan sovi henkilölle, joka harrastaa pääasiassa kestävyysliikuntaa (esim. juoksua). 

SUOLISTO KUNTOON RUOKAVALION AVULLA

Tämä ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, jotta osaisit huomioida suolistosi hyvinvoinnin. Suolisto on toiset aivomme ja näin suoliston kunto vaikuttaa koko kehoosi. Jos suolistosi on kunnossa, kehosi voi optimaalisesti! Valmennus sisältää suolistoa hellivän terveellisen ruokavalion ilman kaloreiden laskemista, suolistoa helliviä reseptejä, lisäravinnesuosituksia, vinkkejä suoliston bakteerikannan tasapainottamiseen sekä vinkkejä tehokkaaseen detoksifikaatioon. Kesto 4-6 viikkoa.

Voit tilata valmennuksen täältä.

Voit tilata minkä tahansa valmennuksen myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

jennikatjawellness@gmail.com

Saat ohjelman vuorokauden sisällä.Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

10 vinkkiä turvotuksen vähentämiseen