Skip to main content

Herkuttelijan ruokavalio

Tässä postauksessa esittelen uusimman verkkovalmennukseni. Näin joulun pyhien jälkeen pieni ruokavalion viilaus on varmaan jokaisella paikallaan.

Herkuttelijan ruokavalio on tarkoitettu juuri sinulle, jos tavoitteenasi on saada makeanhimo hallintaan ja l√∂yt√§√§ tasapaino sokerin sy√∂miseen. Valmennuksessa keskityt√§√§n l√∂yt√§m√§√§n s√§√§nn√∂llinen ateriarytmi ja sy√∂d√§√§n ravintorikasta ruokaa, jolloin mieliteot automaattisesti v√§henev√§t. Valmennus sis√§lt√§√§ my√∂s terveellisimpi√§ herkuttelu vaihtoehtoja sokeristen herkkujen tilalle. 
Lisäksi karsimme ruokavaliosta kaikki elimistössä tulehduksia aiheuttavat ruoka-aineet, kuten valkoinen vehnä, sokeri, kova rasva ja alkoholi. Sokeriset herkut eivät siis kuulu tähän ruokavalioon. Tätä ruokavaliota voit noudattaa niin kauan kuin haluat, sillä tarkoituksena on muuttaa elintapoja terveellisemmäksi. Noudata ruokavaliota kuitenkin säännöllisesti ainakin neljä viikkoa. Neljä viikkoa on sopiva aika opetella tekemään terveellisiä valintoja ja muuttaa omia ruokailutottumuksia. Noudatettuasi tätä valmennusta neljän viikon ajan voit tuntea olosi kevyemmäksi ja energisemmäksi. Oikea, terveellinen ruokavalio kirkastaa mielen ja auttaa sinua
jaksamaan kiireisessäkin arjessa.
Kun makeaa on napsinut joka p√§iv√§, sokerinhimosta ei v√§ltt√§m√§tt√§ p√§√§sek√§√§n helposti eroon arjen alkaessa. Herkuttelijan ruokavalio on tarkoitettu sinulle, jos joudut kamppailemaan makeanhimon kanssa p√§ivitt√§in.
Tässä valmennuksessa on valmiit ateriakokonaisuudet ja paljon reseptejä, joista voit valita mieleisesi.
Lisäksi saat vinkkejä sokerinhimon hallintaan.

Tervetuloa parempi ja energisempi arki!
Tilaa valmennus t√§√§lt√§. K√§ytt√§ess√§si kampanjakoodia blogi saat valmennuksen kampanjahintaan 19,90.
❤ Jennikatja

Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä