Skip to main content

Mom´s Comeback


Olen lukenut blogeja säännöllisesti monta vuotta ja pitänyt omaa hyvinvointi blogiani kohta kaksi vuotta. Tänä aikana olen huomannut sen, että tietoa on paljon tarjolla ja on hyvin vaikea erottaa jyviä akanoista. Aiemmin kirjoitin aiheesta Mikä on luotettavaa ravitsemustietoa? jossa pohdin juuri näitä asioita. Näin ollen olen suunnitellut uuden ravintovalmennuksen, joka on tarkoitettu kaikille äideille, jotta he voisivat mahdollisimman hyvin ja pystyisivät pitämään hyvää huolta omasta perheestään. Halusin huomioida äidin hyvinvoinnin, koska olen huomannut jo omastakin kokemuksesta, että äidin hyvinvointi vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin. Hyvinvoiva äiti on parasta mitä perheelle voi tapahtua. Ei siis ole yhdentekevää, millaista ravintoa äiti syö.

Mom´s Comeback

Tämä ravintovalmennus on tarkoitettu kaikille äideille. Joko olet juuri synnyttänyt, lapsesi ovat taaperoikäisiä, kouluikäisiä tai mikä ettei vanhempiakin, tämä on juuri oikea ruokavalio sinulle. Äidillä on suuri rooli vastata perheen hyvinvoinnista. Monesti perheen ruokavalio on äidin ruokavalion kaltainen, joten äidin ruokavalion muutoksesta hyötyy koko perhe!

Tässä valmennuksessa keskitytään syömään puhdasta ja ravinnerikasta ruokaa. Lisäksi karsimme ruokavaliosta kaikki elimistössä tulehduksia aiheuttavat ruoka-aineet, 

kuten valkoisen vehnän, sokerin, kovan rasvan ja alkoholin. 

Tätä ruokavaliota voit noudattaa niin kauan kuin haluat, sillä tarkoituksena on muuttaa elintapoja terveellisemmäksi. Noudata ruokavaliota kuitenkin säännöllisesti ainakin neljä viikkoa. Neljä viikkoa on sopiva aika opetella tekemään terveellisiä valintoja ja muuttaa omia ruokailutottumuksia. Noudatettuasi tätä valmennusta neljän viikon ajan voit tuntea olosi kevyemmäksi ja energisemmäksi. Oikea, terveellinen ruokavalio kirkastaa mielen ja auttaa sinua jaksamaan kiireisessäkin arjessa.

Kuten moni äiti tietää, synnyttäneen naisen keho käy läpi monia muutoksia. Raskaus saattaa kuluttaa mm. naisen rautavarastoja kilpirauhashormoneja, mineraali- ja vitamiinitasoja. Puhumattakaan imettämisen aikaisista menetyksistä. Sen takia on erittäin tärkeää syödä ravintorikasta ruokaa ja näin huolehtia omasta hyvinvoinnista ja palautumisesta.

Synnytettyään moni nainen saattaa kiirehtiä painonpudotuksen kanssa, mutta olisi kuitenkin hyvä tiedostaa, että liian tiukka ruokavalio ja kalorivaje saattavat vaikuttaa epäsuotuisasti äidin jaksamiseen sekä maidontuotantoon, jos äiti vielä imettää. Tämä ei siis ole oikea aika ryhtyä ihmedieeteille vaan sen sijaan tulisi syödä monipuolisesti, mahdollisimman terveellisesti ja ravintorikkaasti, jotta äiti sekä vauva saavat kaiken tarvitsemansa. Synnytyksestä palautuva nainen sekä pikkulapsiarkea elävä äiti tarvitsevat oikeanlaista ravintoa, joka tukee hänen yleistä hyvinvointiaan ja jaksamistaan.Mom´s Comeback verkkovalmennus sisältää terveellisen ruokavalion, jota koko perhe voi noudattaa. Voit valita ateriavaihtoehdoistasi mieluisimpasi. Tarjolla myös gluteeniton ja maidoton vaihtoehto. Tässä valmennuksessa ei lasketa kaloreita, joten valmennus sopii myös, jos imetät.Verkkovalmennuksen mukana saat myös aloittelevan treeniohjelman, joka sisältää kehonpainoharjoittelua (video) ja kestävyystreeniä (kävely/juoksu).Tilaa verkkovalmennus täältä. Valmennus lanseeraushintaan vain 14,90 €.


Juuri nyt on oikea aika panostaa Sinun hyvinvointiisi! Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel kohti hyvinvoivaa itseäsi.

! Edit: Tämä verkkovalmennus on poistunut myynnistä. Vastaava valmennus on  Arjen terveellinen ruokavalio

Energistä viikonloppua!
💗 Jennikatja


Muut verkkovalmennukseni löydät täältä 

Olisi ilo, jos tapaisimme myös Instagramissa @jennikatja

Edellinen postaus: Noudattaako ravintovalmentaja itse oppejaan?Comments

Popular posts

I Quit Drinking Coffee and it Changed My Life

5 Effective Weight Loss Drinks

How to Stay Young and Healthy

My Healthy Morning Routines

Irti makeanhimosta -5 tehokasta vinkkiä